avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 801 soluții astăzi
Forum Activitate mih@

Activitate mih@

Buna seara!
Imi puteti spune si mie la un contract de munca de 8 ore/zi pentru un sofer care va face curse Romania-UE,ce se completeaza la locul desfasurarii activitatii din contractul de munca?
Salariatului ii va fi comunicata perioada de deplasare prin ordin de deplasare.Diurna legala cum se aduce la cunostiinta salariatului daca nu este cuprinsa in contractul de munca?
Diurna va fi platita prin banca si partial cu dispozitie de plata.
Va multumesc frumos!
Buna seara,
Am rugamintea daca puteti sa ma ajutati sa inteleg un contract de Fiducie.O societate incheie un contract de fiducie cu un notar pentru a incasa bani de la un client al societatii .Notarul plateste conform contractului alti furnizori ai societatii dar si datorii la bugetul de stat.Eu am inteles ca societatea este constitutor.Intrebarea mea este ce inregistrari contabile am eu in societate, adica cum inregistrez incasarea clientului precum si platile din banii de la client la furnizori sau buget stat efectuate de fapt de notar
VA MULTUMESC FRUMOS!
Buna ziua,
Am urmatoarea speta:O societate are in patrimoniu o cladire si vrea sa inchirieze spatiile altor firme .In statut are caen 6832(administrarea imobilelor pe baza de comision sau contract).Intrebrea este :societatea poate sa incheie contract de locatiune cu acest caen sau trebuie sa aiba caen 6820(Inchirierea si subinchirierea bunurilor imobiliare proprii sau inchiriate)?
Va multumesc frumos!
multumesc frumos.este o speta delicata si vreau sa intocmesc un contract de prestari cat mai bine.Multumesc!
Multumesc frumos,de raspuns ,eu am specificat clar ca unitatea este privata si ca cei care au PF sunt salariatii altor institutii.
Buna ziua,
Va rog frumos sa ma ajutati cu un raspuns in urmatoarele spete:1) .Un medic specialist infiinteaza un PF si in baza unui contract de prestari servicii efectueaza servicii medicale pentru pacientii unei unitati sanitare private.Intrebarea mea este aceasta activitate este independenta sau poate fi reconsiderata ca dependenta?
2) Administratorul unei societati cu profil medical este medic specialist, el are si un PF, poate sa incheie un contract de presari servicii medicale cu societatea la care este si administrator ?activitatea este independenta sau dependenta?
Mentionez ca in ambele cazuri medicii sunt si salariati la alte institutii.
Va multumesc frumos!