avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 774 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Contract FIDUCIE
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Contract FIDUCIE

Buna seara,
Am rugamintea daca puteti sa ma ajutati sa inteleg un contract de Fiducie.O societate incheie un contract de fiducie cu un notar pentru a incasa bani de la un client al societatii .Notarul plateste conform contractului alti furnizori ai societatii dar si datorii la bugetul de stat.Eu am inteles ca societatea este constitutor.Intrebarea mea este ce inregistrari contabile am eu in societate, adica cum inregistrez incasarea clientului precum si platile din banii de la client la furnizori sau buget stat efectuate de fapt de notar
VA MULTUMESC FRUMOS!
Cel mai recent răspuns: mih@ , utilizator 22:14, 9 Decembrie 2016
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contractul de creditare societate Buna ziua, Contractul de creditare societate, se inregistreaza in registrul de casa? Am nevoie de aceasta informatie din motivul urmator: - tin ... (vezi toată discuția)
Convorbire telefonica inregistrata de o persoana fizica inacris inacris Am avut un client, Intreprindere Individuala , de la care nu mi-am incasat onorariul(nu am incheiat contract).Are control de fond si mai are la mine 2 ... (vezi toată discuția)
Contract de mandat- inregistrare carabela_anca carabela_anca O societate straina A vinde marfa unei societati B din Romania. Aceasta presteaza un serviciu unei societati C din Romania. Societatea A si societatea C sunt ... (vezi toată discuția)