avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 412 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna seara! Imi puteti spune si mie la un contract de ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna seara! Imi puteti spune si mie la un contract de munca de ...

Buna seara!
Imi puteti spune si mie la un contract de munca de 8 ore/zi pentru un sofer care va face curse Romania-UE,ce se completeaza la locul desfasurarii activitatii din contractul de munca?
Salariatului ii va fi comunicata perioada de deplasare prin ordin de deplasare.Diurna legala cum se aduce la cunostiinta salariatului daca nu este cuprinsa in contractul de munca?
Diurna va fi platita prin banca si partial cu dispozitie de plata.
Va multumesc frumos!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:38, 22 Iulie 2021
locul desfasurarii activitatii din contractul de munca = Se trece sediul societatii, chiar daca activitatea acestuia presupune anumite deplasari

Diurna unde este prevazuta la nivel de angajator , ccm sau reg.intern?
Ultima modificare: Joi, 22 Iulie 2021
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Program de lucru conform cim?! blondyna_81 blondyna_81 Lucrez in cadrul unei societati ce isi desfasoara activitatea conform contractului individual de munca la sediile firmei sau la sediile clientilor, programul ... (vezi toată discuția)
Drepturi salariale soferi mioara danaila mioara danaila O firma de turism organizeaza, la cererea clientilor ,excursii in week-end. Soferul este angajat cu contract de munca de 8 ore. In cursul unei saptamani , ... (vezi toată discuția)
Diurna pentru deplasarea in strainatate danielpascu danielpascu Salut tuturor! Imi poate spune cineva cit este diurna zilnica pentru deplasarea in europa. Lucrez ca sofer, 2 luni in europa o luna la sediul societatii, ... (vezi toată discuția)