avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 890 soluții astăzi
Forum Activitate almic

Activitate almic

Buna ziua ,
Am un teren extravilan si vreau sa construiesc o anexa agricola , care sunt pasii?
Nu pot obtine nicio informatie de la primarie sau cons. judetean, imi zic ca trebuie sa fac PUZ pentru a construi( nu am 10.000 mp si nici nu imi permit dpdv financiar ) . Un sfat , ce trec in cererea pentru CU pentru 2 camere, un living, o bucatarie , baie si beci ( daca se poate beci - in el as vrea sa pun centrala pe lemne) - cca 90mp amprenta la sol , si unde il depun la primarie sau cons. judetean?
Terenul il am din 2003 si primarul m-a tot mintit ca il trece in intravilan , mai mult ,din 2008, mi-l impoziteaza ca tren intravilan ( taxe teren intravilan scrie pe chitanta ) si cand am cerut CU mi-au raspuns ca terenul este extravilan si sa merg la cons. jud. serv. urbanism .
Ce pot face in aceasta situatie ?
In 2003 am cumparat 5000mp teren extrav., pentru ca primarul (inca mai este) mi-a zis ca pot construii fiindca fac demersuri pentru trecerea in intravilan . Acum m-am hotarat sa construiesc si stupoare : terenul este tot extravilan cu toate ca impozitul ii platesc de ani buni ca teren intravilan ( taxe impozit teren intravilan ). A luat adeverinta de la primarie ( semnata , stampilata si cu nr. de ordine ) din care reiese ca am nr. de strada , conform nomeclatorului stradal al comunei. Ce pot face in acest caz , ii pot actiona in judecata ? eu nu vreau decat sa construiesc .