avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 640 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Teren extravilan - impozit intravilan
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Teren extravilan - impozit intravilan

In 2003 am cumparat 5000mp teren extrav., pentru ca primarul (inca mai este) mi-a zis ca pot construii fiindca fac demersuri pentru trecerea in intravilan . Acum m-am hotarat sa construiesc si stupoare : terenul este tot extravilan cu toate ca impozitul ii platesc de ani buni ca teren intravilan ( taxe impozit teren intravilan ). A luat adeverinta de la primarie ( semnata , stampilata si cu nr. de ordine ) din care reiese ca am nr. de strada , conform nomeclatorului stradal al comunei. Ce pot face in acest caz , ii pot actiona in judecata ? eu nu vreau decat sa construiesc .
Cel mai recent răspuns: dan_sur_cr , utilizator 23:22, 11 Septembrie 2011
Salut , nu e clar ce spuneti , daca aveti nomenclator sunteti in intravilan.Trebuie sa vedeti de la ce data s-a facut trecerea din extra in intra , asta se poate obtine de la primarie .Daca "ati facut demersuri" pentru trecerea in intra atunci ele s-au concretizat .Pentru a putea construi trebuie si autorizatie de constructie ...cel putin teoretic.B-)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara! am 5000mp extravilan la sosea și as dori sa-mi construiesc ... Pintilica Pintilica Buna seara! Am 5000mp extravilan la sosea și as dori sa-mi construiesc o casa.Mentionez ca vi-za-vis de mine este construit jn restaurant și un cort pt ... (vezi toată discuția)
Scoatere din circuitul agricol patraulea patraulea Buna ziua,este vb de un teren scos din circuitul agricol,pe care s-a obtinut o autorizatie de constructie.La cadastru nu s-a facut modificarea si apare tot ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am o intrebare referitoare la un teren și posibilitatea ... Justonenick Justonenick Buna ziua, Am o intrebare referitoare la un teren și posibilitatea de a construi pe acesta. Pe scurt, in 2017 am cumpărat prin notariat , cu toate ... (vezi toată discuția)