avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 808 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Buna seara! Am 5000mp extravilan la sosea și as dori ...
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Buna seara! Am 5000mp extravilan la sosea și as dori sa-mi construiesc ...

Buna seara! Am 5000mp extravilan la sosea și as dori sa-mi construiesc o casa.Mentionez ca vi-za-vis de mine este construit jn restaurant și un cort pt nunți,tot pe extravilan.Întrebare;cum as putea sa-mi construiesc și eu casa?si daca legea îmi acorda pana in 1000m ca teren intravilan.Multjmesc!
Cel mai recent răspuns: Vladislav20 , utilizator 23:21, 11 Ianuarie 2021
In extravilan se poate construi doar anexa exploatatie agricola sau casa de vacanta (care are un regim mai special). Terenul ce categoria de folosinta are? Daca e pasune, faneata ceva va mai pricopsiti si cu o scoatere din circuitul agricol care iar e o procedura fantastic de ``birocratica``.

Verificati la primarie daca nu cumva s-a trecut in intravilan acel teren fiind la drum. Daca totusi nu este in intravilan, si doriti casa de locuit, atunci sa pregatiti in jur de 1.000 de euro pentru PUZ (pentru a se baga in intravilan) si alte cheltuieli...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Anexa exploatatie agricola RazvanVeres13 RazvanVeres13 Buna ziua, Detin un teren extravilan si doresc sa intemeiez o mica gradina si livada de pomi fructiferi. Adiacent doresc construirea unei anexe (ale ... (vezi toată discuția)
Schimbare categorie de folosinta teren intravilan pasune in curti contructii SaraDenisa SaraDenisa Buna seara. Detin un teren intravilan care are trecut in cartea funciara la categoria de folosinta ; pasune. As dori sa schimb categoria de folosinta in curti ... (vezi toată discuția)
Pamant intravilan - intrebari ovidiu_diac ovidiu_diac Buna seara tuturor, Vreau sa cumpar un pamant de casa de peste 6500mp dar este inregistrat ca extravilan(nefiind in oras ci undeva linga o padure ca si ... (vezi toată discuția)