avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 836 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Anexa exploatatie agricola
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Anexa exploatatie agricola

Buna ziua,

Detin un teren extravilan si doresc sa intemeiez o mica gradina si livada de pomi fructiferi. Adiacent doresc construirea unei anexe (ale exploatatei agricole in extravilan). Am depus documentatia pentru certificatul de urbanism, si am primit raspuns nefavorabil, motivat de lipsa dovezii existentei exploatatie agricole. Am cerut informatii legat de ce trebuie sa contina aceasta, insa nu mi s-a mai raspuns. Din cate m-am documentat, nu am vazut sa fie necesar asa ceva, fiind vorba de o exploatatie pentru uz propriu.

Multumesc pentru raspunsuri!
Ultima modificare: Vineri, 19 Aprilie 2024
RazvanVeres13, utilizator
Cel mai recent răspuns: denisj , utilizator 12:35, 23 Septembrie 2024
exploatatia trebuie declarata la registrul agricol al primariei
Chiar daca este o exploatatie pentru uz propriu? Cum se procedeaza?
Multumesc frumos pentru raspuns.

adriandimitriu a scris:

exploatatia trebuie declarata la registrul agricol al primariei

1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
contactati biroul agricol al primariei
Ai reusit sa rezolvi ?
Sunt cam in aceeasi situatie... numai ca mie mi s-a cerut in cert. de urbanism
"Aviz Direcţia Agricolă privind aprobarea scoaterii definitive sau temporare din circuitul agricol"
Si la Directia Agricola nu vor sa-mi dea acest document :-(
Există o explicație scrisă a refuzului? Sigur ați cerut CU pentru anexă agricolă și nu pentru altceva?
denisj a scris:

Si la Directia Agricola nu vor sa-mi dea acest document :-(

Alte discuții în legătură

Extravilan - intravilan construibil - necesitatea schimbarii destinatiei terenului bodo9001 bodo9001 As dori sa stiu ce demersuri sunt necesare pentru a obtine autorizatia de construire pe un teren intravilan arabil. Mai este necesara schimbarea destinatiei ... (vezi toată discuția)
Introducere teren extravilan în intravilan și construire locuintă bojflav bojflav Bună! Sunt proprietarul unui teren extravilan, situat exact în limită cu intravilanul localității, peste drum de mine sunt construite case. În ... (vezi toată discuția)
Oug 34/2013 rmirela16 rmirela16 Buna seara, Daca detin un teren de 800 mp intravilan in indiviziune pe care exista o constructie si 300 mp sunt in categoria de folosinta curti constructii si ... (vezi toată discuția)