Buna ziua,
De curand am achizitionat o autoutilitara de tonaj maxim 7,5 tone si as vrea sa stiu daca sunt nevoit sa am montat tahograful pe aceasta. Mentionez ca autoutilitara nu o folosesc decat in interes propriu fara a presta servicii de transport altor persoane.
Cred ca a aflat prea tarziu de executare, si din cate stiu administratorului societatii nu i se ridicase dreptul de administrare. Oricum din ce stiu toti creditorii fusesera notificati de Lichidator cu privire la deschiderea procedurii.
Va multumesc mult pentru sfaturi.
Banca respectiva si-a adjudecat imobilul in contul creantei, dar toate acestea dupa deschiderea procedurii de insolventa, fara acordul Administratorului judiciar.
In februarie 2012 a fost facuta executarea. ultimul act cred ca este un proces verbal, nu mai retin exact, trebuie sa verific. Ce pot face in continuare daca spuneti ca executarea este nula???
De acord cu dumneavoastra, dar care sunt efectele executarii daca aceasta a fost facuta fara a se respecta normele de drept? Sau alta intrebare, in afara de contestatie se mai poate face ceva daca nu mai sunt in termen???
Buna seara,
As vrea sa stiu ce efecte are o executare silita daca executorul nu are incuvintarea de la instanta (nu a cerut-o), si ce solutie mi-ati recomanda in situatia urmatoare: - societate comerciala intrata in insolventa, executata silit fara incuvintarea instantei dupa deschiserea procedurii
Multumesc.
Din ce am citit si eu tot acolo cred si eu ca s-ar incadra locul de munca despre care vorbeam,dar nu sunt sigur nici eu.Ce am inteles eu este faptul ca angajatorul stabileste care sunt conditiile de munca de la locul respectiv,si le inregistreaza la ITM.
Daca mai sunt si altii care au alte pareri asi dorii sa le ascult.
Multumesc