avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 806 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... grupe la pensie
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

grupe la pensie

Buna seara
Am o nelamurire si ma intrebam daca ma poate ajuta cineva.Ma intrebam daca stie cineva la ce grupa de pensie se incadreaza militarii.Mentionez ca este si cazul meu si mai exact,am lucrat 5 ani la politia militara(serviciul de garda) si stiu ca pt.conditii deosebite de munca sau speciale se acorda 3 sau respectiv 6 luni la an.Intreb pentru ca asi dorii sa am o evidenta clara a vechimii in munca iar cei de la CMZ m-au cam plimbat cu presul... .
Multumesc
Cel mai recent răspuns: pedro83 , utilizator 10:36, 15 Septembrie 2011
Daca nu ma insel se asimileaza conditiilor speciale de munca.
Din ce am citit si eu tot acolo cred si eu ca s-ar incadra locul de munca despre care vorbeam,dar nu sunt sigur nici eu.Ce am inteles eu este faptul ca angajatorul stabileste care sunt conditiile de munca de la locul respectiv,si le inregistreaza la ITM.
Daca mai sunt si altii care au alte pareri asi dorii sa le ascult.
Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Grupa a ii-a de munca daniela-claudia daniela-claudia un salariat a fost salariat al societatii in perioada 1990 - 2000, perioada in care meseria sa a fost incadrata in grupa a II-a de munca Avand in vedere ca ... (vezi toată discuția)
Pensie pentru limita de varsta nichedanutz76 nichedanutz76 Sunt barbat, nascut pe 02.10.1966, cadru militar activ.As dori sa stiu daca indeplinesc conditiile de iesire la pensie pentru limita de varsta in conditiile in ... (vezi toată discuția)
Grupa i de munca ioan ilie ioan ilie am colegi care au dat in judecata firma la care lucram ptr.a obtine grupa I de munca si au castigat. eu neavind bani nu am actionat in instanta.ce pot face ca ... (vezi toată discuția)