avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 458 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... pensie pentru limita de varsta
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

pensie pentru limita de varsta

Sunt barbat, nascut pe 02.10.1966, cadru militar activ.As dori sa stiu daca indeplinesc conditiile de iesire la pensie pentru limita de varsta in conditiile in care am lucrat din anul 1988 in acelasi loc de munca .Acest loc este incadrat acum la conditii speciale, iar inaintea aparitiei legii 263/2010 era considerat grupa II de munca (respectiv la 1 an lucrat se mai adaugau 6 luni la vechime).Scoala militara efectuata intre 1985-1988 se asimileaza la vechime?

Alte discuții în legătură

Pensionare anticipata nichedanutz76 nichedanutz76 Sunt cadru militar activ, am vârsta de 44 ani împliniţi.În cei 22 ani de când sunt cadru am lucrat în grupa I de muncă. După un calculul meu zic că ... (vezi toată discuția)
Armata ca vechime în munca Ignat Dan Ignat Dan Am făcut armata intre 1983 - 1985 .... un an jumătate. .. la mina ... Apoi am 16 ani de grupa I. Se trece armata ca vechime ? (vezi toată discuția)
Data iesirii la pensie mai porfiroiu porfiroiu armata facuta, doi ani scoala militara, din 1990 in politie, cum pot iesi la pensie.nascuat in luna iunie, 1965.multumesc (vezi toată discuția)