avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 645 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Obligativitatea utilizarii tahografului
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Obligativitatea utilizarii tahografului

Buna ziua,
De curand am achizitionat o autoutilitara de tonaj maxim 7,5 tone si as vrea sa stiu daca sunt nevoit sa am montat tahograful pe aceasta. Mentionez ca autoutilitara nu o folosesc decat in interes propriu fara a presta servicii de transport altor persoane.

Multumesc,

Alte discuții în legătură

Acte necesare ansamblu cruceru_adi cruceru_adi Buna ziua, As dori si eu un raspuns oficial din partea dumneavoastra,o adresa , sa stiu de ce acte ( atestat,tahograf,etc.) am nevoie ca persoana ... (vezi toată discuția)
Cabotaj italia CHIRILA ADINA CHIRILA ADINA Buna ziua! Acum 3 saptamani mi am infiintat o firma de transport marfa in Romania. Detin o autoutilitara de 3,5 tone cu care transport mobila ptr un magazin ... (vezi toată discuția)
Transport auto, documente necesare hortensiabarbu hortensiabarbu Sunt apicultor, 1-posed permis de conducere gradul C+E 2-am cumparat un camion cu sarcina max. autorizata de 7,5 tone 3- vreau sa transport, stupii mei, cu ... (vezi toată discuția)