avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 625 soluții astăzi
Forum Activitate bd1312001

Activitate bd1312001

Multumesc frumos!

Intre timp, am gasit urmatoarele informatii, conform Notificării nr. 44.990/28.12.1999, privind normativele de personalul didactic auxiliar si de personal de administratie din invatamantul preuniversitar salarizat de la bugetul de stat (Normative încadrare personal didactic auxiliar şi nedidactic):

e) Şcoala cu clasele I-VIII, liceu, grup şcolar

Îngrijitor
 1 post pentru fiecare 700 mp suprafaţă de curăţenie la şcolile cu încălzire centrală;
 1 post pentru fiecare 600 mp suprafaţă de curăţenie la şcolile cu încălzire pe lemne.


La fiecare şcoală care funţionează cu mai puţin de 700 de mp respective 600mp suprafaţă de curăţenie dar nu mai puţin de 300 mp, se normează o jumătate de post. În suprafaţa de curăţenie se cuprind: săli de clasă, coridoare, săli de sport, cabinete, laboratoare, birouri, biblioteca, scări, grupuri sanitare, săli spectacol şi, cu excepţia grupurilor sanitare, se iau în calcul numai suprafeţele orizontale (planşeuri) ale acestor spaţii.

Cu stima,
Lupu Sebastian
Buna ziua!
Va rog sa-mi spuneti un normativ legislativ prin care sa reiasa ce suprafata i s-ar atribui unei femei de serviciu pentru curatenie in cazul unui liceu...act normativ prin care sa se stipuleze lucruri referitoare de numarul de angajati pt. curatenie raportat la suprafata unitatii.
Multumesc anticipat!
Lupu Sebastian
multumesc frumos
Buna ziua!
As avea nevoie de o mana de ajutor in ce priveste conceperea unui act aditional la un contract de prestari servicii intocmit acum 1 an, iar in actul aditional sa precizez elaborarea unor documentatii pentru niste obiective noi asemanator contractului initial...
Multumesc anticipat!
dar pe net se poate gasi o schita cu Bd. Regina Elisabeta? sau un plan de situatie cu primaria sectorului 5?...vecinatati...eventual o incadrare in zona...ideal ar fi un plan de situatie, dar mi-ar fi de folos orice din aceasta zona...ma gandesc ca poate ar fi ceva, undeva pe net, dar nu am gasit...sau sa iau legatura cu cineva...orice informatie imi va fi de ajutor
De unde pot procura un plan de situatie pentru un obiectiv din Bd. Regina Elisabeta Bucuresti?
Multumesc anticipat!

Ciprian