avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 656 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale act aditional - prelungire contract prestari servicii ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

act aditional - prelungire contract prestari servicii cu adaugare de noi obiective

Buna ziua!
As avea nevoie de o mana de ajutor in ce priveste conceperea unui act aditional la un contract de prestari servicii intocmit acum 1 an, iar in actul aditional sa precizez elaborarea unor documentatii pentru niste obiective noi asemanator contractului initial...
Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: bd1312001 , utilizator 20:39, 2 Aprilie 2012
Un act aditional cuprinde preambulul - identificarea partilor si completarile la contractul initial, respectiv - cu titlu de exemplu:
"Noi, partile contractante am decis completarea art. ..... cu urmatoarele .............." sau "am decis completarea obiectului contractului cu urmatoarele activitati .............." - si scrieti cu ce doriti sa completati contractul initial.
multumesc frumos

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Anexa- act aditional nistormaria nistormaria care este diferenta intre act additional si anexa la un contract (vezi toată discuția)
Model act aditional contract prestari servicii ContSters108265 ContSters108265 Buna ziua. As dori un model de act aditional la un contract de prestari servicii prin care atributiile prestatorului sunt preluate de alta firma. Va multumesc ... (vezi toată discuția)
Act aditional kukycriss kukycriss Buna ziua. Un raspuns daca se poate, rog ajutor...si acum urmeaza intrebarea: se poate face, in momentul de fata, un act aditional la un contract de servicii ... (vezi toată discuția)