avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 750 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... act aditional
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

act aditional

Buna ziua. Un raspuns daca se poate, rog ajutor...si acum urmeaza intrebarea: se poate face, in momentul de fata, un act aditional la un contract de servicii care a expirat acum 2 ani? va multumesc si astept raspunsuri
Cel mai recent răspuns: liliann , utilizator 09:30, 14 Mai 2009
prin ajungerea la terme contractul isi inceteaza efectele pentru viitor astfel ca se impune intocmirea unui nou contract, pe care-l puteti face pe durata nedeterminata de asta data
nu inteleg de ce nu ati putea face un nou contract, poate chiar unul mai bun ca primul...:rolleyes:
Nu cumva contractul a continuat sa se desfasoare si in acesti ultimi doi ani?:) Si partile au omis sa consemneze asta intr-un act aditional?
In acest caz, interesul exista, si daca partile sunt de acord, pur si simplu consemnati in scris la acest moment, acordul de vointa care a fost realizat in trecut - inca de acum 2 ani, cand ati decis continuarea contractului. Inserati in aditional precizarea ca perioada pe care se prelungeste contractul este de acum doi ani pana ...cand vreti dvs.
Daca nu s-a continuat executarea contractului si in acesti ultimi doi ani, nu vad interesul pentru incheierea unui aditional la un contract expirat, cand dvs. initiati de fapt o noua colaborare cu acelasi cocontractant - faceti un nou contract, si daca va placeau clauzele celui vechi, le puteti insera si in noul contract.
Va multumesc tuturor pt. raspunsuri. Pt.d-na consilier Diana , nu contractul nu a continuat in acest timp. a fost incheiat pt. 2 luni dar un jurist si un avocat au spus ca se poate face un act aditional la acest contract chiar daca a expirat.
va sugeram ca intotdeauna sa consultati cate 3 specialisti pentru orice domeniu interesat.3 avocati, 3 medici, 3 mecanici auto, 3 psihologi, etc....:thumbup: daca din 3 aveti 2 solutii asemanatoare, sa stiti ca acela este raspunsul corect...:yeah:

Alte discuții în legătură

Contracte incredintare directa adinutza.2008 adinutza.2008 pot incheia mai multe contracte prin incredintare directa (asta sa fiu scutita de organizarea unei licitatii) dar care toate formeaza un tot, adica o lucrare? ... (vezi toată discuția)
Anulare act aditional TULIP TULIP in 2007 s-a incheiat un act aditional pentru un angajat, care viza modif. duratei timpului de munca de la 2h la 6h (act semmat de parti si inregistrat la itm) ... (vezi toată discuția)
Nelamurire cris25t cris25t Buna ziua! Sunt angajata unei institutii din 1 oct 2007 pe perioada determinata pana in 2009,apoi am semnat un alt act aditional de pe 1 oct 2009 pana 1 oct ... (vezi toată discuția)