avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1713 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... act aditional
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

act aditional

Buna ziua. Un raspuns daca se poate, rog ajutor...si acum urmeaza intrebarea: se poate face, in momentul de fata, un act aditional la un contract de servicii care a expirat acum 2 ani? va multumesc si astept raspunsuri
Cel mai recent răspuns: liliann , utilizator 09:30, 14 Mai 2009
Buna ziua.

Va rog sa ma ajutati in urmatoarea situatie :

Lucrez intr-o institutie publica.
Exista un parteneriat public privat in derulare pt care s-a incheiat un contract de prestare servicii de consultanta juridica in iunie 2007 pt 2 ani.
Ulterior, in 2007, s-a incheiat un act aditional cu o valoare de 48% din valoarea contactului initiaL.


Intrebarea mea este, tinand cont ca va expira contractul peste 1 luna, daca exista posibilitatea sa atribuim aceste servicii de consultanta tot acestui consultant juridic, fara sa mai fie nevoie sa mai organizam o licitatie.
Stim ca in principiu nu se poate, insa de ce ne putem lega totusi pentru justificarea acordarii aceluaisi consultant a prestarii acestor servicii?
Va multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contracte incredintare directa adinutza.2008 adinutza.2008 pot incheia mai multe contracte prin incredintare directa (asta sa fiu scutita de organizarea unei licitatii) dar care toate formeaza un tot, adica o lucrare? ... (vezi toată discuția)
Anulare act aditional TULIP TULIP in 2007 s-a incheiat un act aditional pentru un angajat, care viza modif. duratei timpului de munca de la 2h la 6h (act semmat de parti si inregistrat la itm) ... (vezi toată discuția)
Nelamurire cris25t cris25t Buna ziua! Sunt angajata unei institutii din 1 oct 2007 pe perioada determinata pana in 2009,apoi am semnat un alt act aditional de pe 1 oct 2009 pana 1 oct ... (vezi toată discuția)