Buna seara ! Sunt angajata de 27 ani pe functia de Prim.Distr. materiale , in aceeasi unitate. La angajare, valoarea gestiunii nu impunea constituira garantiei materiale suplimentare. In toata aceasta perioada a fost actualizat doar cuantumul garantiei in numerar , (trei salarii )ori de cate ori au fost majorari salariale. Precizez ca nu mi s-au cerut garantii suplimentare ,
desi valoarea gestiunii a crescut an de an iar acum este de ordinul sutelor de mii (ron). Intrebarea mea este daca pot refuza constituirea garantiei materiale ? (S-au gandit acum dupa un CFI) ca sunt in ''ilegalitate''si ca ar trebui sa vin cu case si alte bunuri#-o Multumesc!
Buna seara! Am o prietena care nu are carnet de conducere si nici nu o sa aiba pt. ca are o varsta inaintata. I-a decedat sotul anul trecut si are acum in curte o "Dacia 310" care face parte din masa succesorala si nu poate sa o vanda sau sa o doneze. Nu a platit asigurarea in acest an si nici nu stie daca mai are valabilitate cea veche. Este obligatorie asigurarea chiar daca nu misca masina pe drumurile publice ? Multumesc anticipat pentru lamuriri !