avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 567 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... RCA - persoan fizica
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

RCA - persoan fizica

Buna seara! Am o prietena care nu are carnet de conducere si nici nu o sa aiba pt. ca are o varsta inaintata. I-a decedat sotul anul trecut si are acum in curte o "Dacia 310" care face parte din masa succesorala si nu poate sa o vanda sau sa o doneze. Nu a platit asigurarea in acest an si nici nu stie daca mai are valabilitate cea veche. Este obligatorie asigurarea chiar daca nu misca masina pe drumurile publice ? Multumesc anticipat pentru lamuriri !
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 22:41, 22 Martie 2013
daca nu se deplaseaza de drumurile publice nu este obligatorie RCA.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident auto cu 5 persoane decedate ContSters284339 ContSters284339 Buna ziua! Va rog sa ma ajutati cu un raspuns. Cumnatul meu a decedat in urma unui accident rutier in care si-au mai pierdut viata inca 4 prieteni care se ... (vezi toată discuția)
Asigurare rca gabonee gabonee buna ziua, nu gasesc in incercarile mele de a ma documenta urmatoarea informatie, am fost implicat intr-un eveniment rutier, am fost accidentat din spate si ... (vezi toată discuția)
Unde pot circula cu tractor inscris la primarie? nickyxcx nickyxcx Recent am cumparat un tractoor 445 pe care l-am inregistrat pe primarie. Ma intereseaza daca pot circula si in afara comunei unde este inregistrat (comunele ... (vezi toată discuția)