avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 345 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Unde pot circula cu tractor inscris la primarie?
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Unde pot circula cu tractor inscris la primarie?

Recent am cumparat un tractoor 445 pe care l-am inregistrat pe primarie. Ma intereseaza daca pot circula si in afara comunei unde este inregistrat (comunele vecine) si daca trebuie sa platesc asigurare ?
Cel mai recent răspuns: ION GHINEA , Consilier juridic 10:35, 28 Februarie 2011
Doar tractoarele care nu se supun inmatricularii se inregistreaza de consiliile locale,deci tractoare care sunt folosite la lucrari agricole.Pe drumurile publice acest gen de autovehicule trebuie sa fie conduse de posesori de permis de conducere valabil categoriei in cauza.Consiliul local este si cel care stabileste traseele pe care se deplaseaza tractoarele si celelalte utilaje agricole pe care le inregistreaza.Nefiind un autovehicul inmatriculat nu este obligatorie RCA,dar omul prevazator trebuie sa se asigure deoarece se pot intîmpla accidente si pe camp.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inscriere autoturism la primarie gigione01 gigione01 Am vazut zilele acestea circuland pe sosea un ARO cu numar de inregistrare de la Primarie. Eu am un Oltcit.Dar as vrea sa-mi iau una de teren din strainatate ... (vezi toată discuția)
Circulatia tractoarelor si altor utilaje agricole pe drumurile publice costy71 costy71 Buna ziua . Sunt detinatorul unui tractor si al catorva utilaje agricole si as dori sa stiu daca pot circula cu acest tractor pe drumurile publice fara sa il ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare auto cu nr date de primarie vetx vetx as avea o intrebare,daca este legala inmatricularea unui autoturism de teren cu nr date de primarie asemenea scuterelor.in cazul in care primaria imi acorda ... (vezi toată discuția)