din moment ce traducerea este facuta la solicitarea unei alte persoane fizice sau juridice, persoana care si plateste pentru aceasta traducere(prestatie), drepturile de autor se considera a fi cedate contra pretului incasat.
speta se prezinta astfel
creditoarea cheama pe somatie debitoarea pt suma de 440 mil +99 mil penalizari calculate pana la data introducerii cererii; se admite; debitoarea face cerere in anulare - se respinge. creditoarea face actiune de sechestru asigurator-poprire - se admite...executorul investit nu calculeaza penalizarile de la data introducerii somatiei si pana la stingerea debitului (intre una si alta a trecut un an) in valoare de 253 mil. debitoarea contestatie la executare la care adera si creditoarea pt cele 253 mil; se admite si se trimite spre rejudecare. intrucat debitul s-a stins (mai putin 253 penalizari...), creditoarea isi precizeaza actiunea pt 253; se admite, se emite incheiere de poprire pt 353 pe care o duce la executor care....ii blocheaza conturile deb si asteapta titlul!!!
intrebarea mea este....care titlu??? ca nu mai exista nici un proces pe rol....
am 3 recursuri impotriva unor decizii pronuntate de curti de apel (bucuresti, craiova si bacau)...si m-am trezit cu citatii pt recursuri la aceleasi curti de apel!!!care-i frate competenta ca nu mai inteleg nimic!!!