avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 910 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... 2 popriri acelasi titlu!
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

2 popriri acelasi titlu!

speta se prezinta astfel
creditoarea cheama pe somatie debitoarea pt suma de 440 mil +99 mil penalizari calculate pana la data introducerii cererii; se admite; debitoarea face cerere in anulare - se respinge. creditoarea face actiune de sechestru asigurator-poprire - se admite...executorul investit nu calculeaza penalizarile de la data introducerii somatiei si pana la stingerea debitului (intre una si alta a trecut un an) in valoare de 253 mil. debitoarea contestatie la executare la care adera si creditoarea pt cele 253 mil; se admite si se trimite spre rejudecare. intrucat debitul s-a stins (mai putin 253 penalizari...), creditoarea isi precizeaza actiunea pt 253; se admite, se emite incheiere de poprire pt 353 pe care o duce la executor care....ii blocheaza conturile deb si asteapta titlul!!!
intrebarea mea este....care titlu??? ca nu mai exista nici un proces pe rol....

Alte discuții în legătură

Plata cheltuieli de judecata ContSters268881 ContSters268881 Buna dimineata, Am cateva intrebari si va rog sa ma ajutati sa inteleg... 1.Va rog sa ma lamuriti ce se intampla dupa ce instanta admite cererea de ... (vezi toată discuția)
Executare silita bun imobiliar neipotecat d.IOAN d.IOAN Buna -ziua ! In 2006 am luat un credit de nevoi personale ,pe 10 ani ,din care am platit in conditii de bun-platnic pana in aprilie anul trecut ( din 5200 ... (vezi toată discuția)
Poprire Bujor Catalina Bujor Catalina Buna ziua, va deranjez cu cateva intrebari: in cazul in care ratele ptr un credit nu au fost platite si debitorul a fost instiintat/somat sa plateasca, ... (vezi toată discuția)