gabrielamitroi a scris:
Caz identic cu cel prezentat mai sus. Doar ca eu am imprumutat 197 mil., am platit 5 ani din 10 ani suma de 210 mil. dupa care m-am oprit din aceleasi considerente. Venit mai mic cu 60%. Acum hienele de la [ editat] m-au executat. In procesul verbal incheiat de executorul judecatoresc scrie ca debitul meu este de 220 mil. Deci dragi romani ... am luat 200 mil si dau inapoi 400 mil.Executarea s-a facut in doi pasi: 1.poprire pe salariusi 2.sechestru pe casa(casa nici nu exista la momentul imprumutului) dupa ce deja imi luasera o rata si eu deschisesem procesul pentru poprire . Am cerut fireste si recalcularea debitului. Mi-am platit suma integral. Executorul a facut o greseala de neiertat...abia il astept in instanta.... pentru ca la proces nu renunt chiar daca mi-am stins datoria 100%. Si sa te tii ce-o sa le cer ...
Cred ca mai bine sa va tineti cu ce o sa primiti...
Acum nu ca i-as tine parte dar nu vad unde este gresala executorului.
5 ani ati platit dobanda urmand ca in restul de 5 sa platiti principalul. executorul a primit o cerere de executare (impreuna cu acte doveditoare precum fisa de cont semnata de banca) pt suma de 220 mil. nu cred ca are de unde sa stie ce ati platit dvs si ce nu. daca suma nu este reala (desi ma indoiesc) este un abuz din partea bancii.
executarea silita se poate efectua concomitent si in 3 pasi: poprire/mobiliara/imobiliara (daca solicita creditorul bineinteles) si tot nu este un abuz. nu are importanta totodata daca aveati imobilul cumparat la semnarea contractului pentru ca dupa ce ati semnat dvs. raspundeti cu intreg patrimoniul prezent (la data respectiva) si viitor. (cred ca scrie si in contract doar ca multi citesc doar rubrica cu datele de identificare si obiectul contractului)