avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 688 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita

Nu am mai platit rate la banca de aproape 4 ani pentru un credit ipotecar. Imi vin somatii, o data pe an, de la diversi executori judecatoresti. Inainte de a sista orice plata am incercat sa ma lamuresc asupra unor clauze abuzive existe in contract care s-au finalizat cu plangeri la OPC (a fost amendata banca) si adrese interminabile adresate bancii. In ultima adresa am mentionat in clar ca sistez orice plata daca nu ajungem la nici o intelegere. De atunci nu am mai primit nici o adresa de la banca. Vreau sa stiu in ce masura executorul judecatoresc, dupa executarea imobilului, poate pune poprire pe salariu. Mentionez ca alte bunuri nu detin.
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 16:48, 18 Septembrie 2014
Daca dupa executarea silita a imobilului nu este acoperita suma datorata bancii,pt restul debitului,neavand alte bunuri mobile sau imobile,se poate pune poprire pe max 1/3 din salariu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita nicoleta hotca nicoleta hotca buna ziua.iubitul meu si-a facut mai demulr un over draft pe care l-a platit pana la un mometdat, dupa care nu a mai reusit sa faca acest lucru...intre timp a ... (vezi toată discuția)
Primire executare silita elena1986 elena1986 As avea nevoie de un raspuns cat mai rapid! am facut un credit pentru cineva acum ceva timp (aproximativ 2 ani), si de curand am primit acasa scrisoare ca sunt ... (vezi toată discuția)
Executare silita pt.credit negarantat alexia2004 alexia2004 Buna seara, ziceti mey si mie, cum e treaba cu executarea asta silita: daca am un credit garantat cu ipoteca, pe un imobil a carei valoare (actuala) este mai ... (vezi toată discuția)