avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1031 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... subiecte INM
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

subiecte INM

Aveti cumva subiectele INM (inclusiv spetele) din sept. 2004?
GRILA se gaseste pe avovatura.com
nu vreau grila, ci subiectele de la scris si mai ales spetele. Pana la urma cata au luat?
Dar raspunsurile la teste le aveti?
si raspunsurile si sinteza si spetele se gasesc pe avocatura.com
Fratele bunicii mele a incheiat acum 4 ani un contract de vanzare - cumparare la un notar pentru un teren ce apartinea mamei lor (strabunicii) si pentru care nu avea titlu de proprietate, si pentru care nu se dezbatuse succesiunea.
Acum cumparatorul actioneaza in instanta pe mostenitorii bunicii - parintii mei - pentru ai obliga pe acestia sa incheie un contract de vanzare - cumparea in forma autentica pentru intreg terenul si nu pentru cota de 1/2 care revenea unchiului meu. In contractul initial unchiu vindea tot terenul.
Se poate ca instanta sa ne oblige pe noi mosteritorii celeilalte parti dew 1/2 din teren sa il vindem? Daca nimeni din familie - mostenitorii bunicii si nici bunica cat era in viata nu a semnat si nu a stiut nimic de acesta vanzare.
Cum sa actionam situatia financiara fiind destul de grea - pensii mici si nu ne permitem un avocat. Credeti ca este posibil sa ne ia terenul. Va rog ajutati-ne. va multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract vanzare-cumparare teren Unchiul meu (fratele bunicii) a incheiat un contract de vanzare-cumparare pentru un teren, care la aceea data era proprietatea strabunicii(decedate) ptr. ca nu ... (vezi toată discuția)
Cedare mostenire Iosua Iosua Tata si matusa mea imi pot ceda partea de teren la un notar contra unei sume de bani? Terenul si casa este pe numele strabunicului meu. (vezi toată discuția)
Buna seara! am mostenit impreuna cu vara mea cateva terenuri ... Cori_C Cori_C Buna seara! Am mostenit impreuna cu vara mea cateva terenuri extravilane. Stiam ca sunt date in arenda de catre bunici iar dupa decesul acestora unchiul meu a ... (vezi toată discuția)