buna ziua! sunt si eu curioasa daca mai pot recupera o taxa auto platita in luna martie 2009 pentru inmatricularea unui auto Opel Corsa importat din Germania? care este termenul de prescriptie in aceasta materie si ce suma ar trebui sa primesc? doar taxa efectiv platita in 2009 (85 euro) sau aceasta suma actualizata cu dobanda legala? multumesc pentru ajutor! o zi minunata tuturor!
buna tuturor :). as dori si eu sa va rog sa ma ajutati un putin daca binevoiti! sunt cursanta la SNG si as dori sa stiu in primul rand daca se afla printre voi cineva care a terminat aceasta Scoala in promotiile trecute?... poate va mai aduceti aminte sau mai aveti documentatia de la testarile unice si ma puteti ajuta cu ea....am avut ieri testare la Registratura si Secretariat (mentionez k m-am inscris la parchete!! :p) si fiind 2 grupe, facem cu profesori diferiti de unde si discrepantele de ieri :(.... am ramas foarte dezamagita caci m-am pregatit temeinic, spun eu.... va rog daca ma puteti ajuta, sa imi scrieti pe adresa lorelai.shu@gmail.com... multumesc :*
astazi ar trebui sa se afiseze tabelul cu cei admisi la SNG, nu?....am vazut k in anii trecuti nu s-a mai afisat nimic nici pe grefieri.ro, nici pe site-ul CSM... oare anul asta afiseaza?...
am nevoie de o fata care doreste o chirie cu 300 ron (+cheltuieli 200 ron) la statia de metrou Costin Georgian. vei sta in sufrageria unui ap cu 3 cam, impartind-o cu o alta fata (veti fi prin urmare 4 fete in ap)... se stie k vei sta numai 6 luni si nu e nici o problema... ap e ff modest deci daca ai pretentii, te rog nu raspunde acestui mesaj!!!....se cere din partea ta respect si educatie, sa ai cei 7 ani de acasa!!! toate celelalte fete au intre 25-30 de ani, 2 sunt doctorite si una (cea cu care vei imparti camera) este educatoarea la o fundatie de copii.... aceasta este chiria pe care eu am gasit-o pt mine insa intre timp am aflat k varul meu pleaca la munca in germania si pot sta in garsoniera lui... cea care imi trimite prima mesaj privat va ocupa camera... evident, daca si fetele din ap o vor agrea.. ms :*
:">intrebare pt cei care au prezentat deja actele cerute la Curtea de Apel de care apartin: ne spuneti va rog si noua cum a decurs procedura?...:help: eu imi imaginez k va fi sub forma de interviu insa va si transmite rezultatul pe loc sau veti fi contactati telefonic ulterior?.... ms :*
buna :wave: ... am fost si eu tot azi sunata de la judecatorie si eu trebuie sa duc urmatoarele acte pana miercurea viitoare:
1. caracterizare de la ultimul loc de munca cu profilul moral si eventualele sanctiuni savarsite
2. certificat de atestare fiscala eliberat de administratia finantelor locale (primarie)
3. doua declaratii privind conduita mea de la doi vecini de bloc.
vroiam sa stiti si voi insa cred k depinde de la judecator la judecator ce acte va vor fi cerute .... :hammer: .... bafta tuturor in continuare :kissing: ....
ps: celor ce nu au citit celelate mesaje, sunt din Timisoara
pe voi v-a sunat cineva sa va intrebe de acte pt dovedirea bunei reputatii sau pt a va anunta k scoala incepe din 10 octombrie? :-/... eu nu am primit nici un telefon :hm:
sunt o fata din Timisoara :)...... si ma intrebam daca nu gasesc aici 2 fete doritoare sa ne cautam un apartament de 3 camere, sa ne vina mai "lesne" chiria :)....daca nu ni se deconteaza chiria... problema este k nu cunosc deloc bucurestiul dar poate ma ajuta matusa mea cu un ziar de mica publicitate... daca sunteti interesate, lasati-mi va rog un mail in privat... tnx :*