avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 696 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... recuperare taxa auto
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

recuperare taxa auto

buna ziua! sunt si eu curioasa daca mai pot recupera o taxa auto platita in luna martie 2009 pentru inmatricularea unui auto Opel Corsa importat din Germania? care este termenul de prescriptie in aceasta materie si ce suma ar trebui sa primesc? doar taxa efectiv platita in 2009 (85 euro) sau aceasta suma actualizata cu dobanda legala? multumesc pentru ajutor! o zi minunata tuturor!
Cel mai recent răspuns: Lucian Huzum , Consilier juridic 15:13, 24 Iunie 2012
Daca nu au trecut mai mult de 3 ani puteti formula actiune, iar dobanda acordata este 0,04% conform Codului de procedura fiscala.
Ultima modificare: Duminică, 24 Iunie 2012
Lucian Huzum, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa auto inapoi crinaku crinaku am platit taxa de prima inmatriculare in luna noiembrie1350 ron ,pentru un opel corsa din 98,mi-se pot restitui banii in totalitate daca ma adresez ... (vezi toată discuția)
Recuperare taxa prima inmatriculare auto danutz01 danutz01 Am achizitionat un autoturism SH in luna octombrie 2008 din Germania , pe care l-am inmatriculat in Romania in luna decembrie 2008.La acea data am platit o ... (vezi toată discuția)
Taxa auto/ 2012 Dg_Marian Dg_Marian Buna ziua! Intentionez sa cumpar o masina care are prima inmatriculare in anul 1993, in Romania, actualul proprietar a cumparat-o in anul 2010, eu, platesc ... (vezi toată discuția)