avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 825 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... taxa auto inapoi
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

taxa auto inapoi

am platit taxa de prima inmatriculare in luna noiembrie1350 ron ,pentru un opel corsa din 98,mi-se pot restitui banii in totalitate daca ma adresez instantei,sau e valabil numai pentru autoturismele mai noi
Cel mai recent răspuns: Lucian Huzum , Consilier juridic 13:19, 4 Ianuarie 2012
Puteti formula actiune in instata de contencios pentru recuperarea sumei, insa va recomand parcurgerea in prealabil a procedurii administrative, respectiv adresarea unei cereri de restituire organului fiscal care v-a impus plata taxei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperarea taxei de prima inmatriculare radu_caia radu_caia va rog sa ma ajutati cu o informatie,ma numesc Radu si am inmatriculat un autoturism marca Seat toledo anul trecut, in urma efectuari inspectiei la RAR masina ... (vezi toată discuția)
Taxa auto- cerere restituire taxa de mediu 2013 dumitrescugeorgiana dumitrescugeorgiana Buna, Am inteles ca trebuie inaintata catre ANAF o cere de mana, are cineva idee ce trebuie sa contina? Ma poate ajuta careva cu un model? Va ... (vezi toată discuția)
Recuperare taxa ? cata1569 cata1569 Buna seara. In 9.05.2007 am platit taxa prima inmatriculare 1414 ron si in 11.05.2007 inca o diferenta de 1401 ron (deci total 2815) pentru un Opel Astra ... (vezi toată discuția)