avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 797 soluții astăzi
Forum Activitate iuliancico

Activitate iuliancico

Buna ziua!
Urmeaza sa fiu executat pt suma de aproximativ 18000 lei.
Am un salariu mediu si o masina modesta ce nu valoreaza mai mult de 7000 lei, acesta fiind singurul bun pe numele meu.
Intrebarea este, se poate confisca masina daca se pune poprire pe salariu?
Domiciliul meu este la locuinta mamei, proprietate personala. Poate fi si ea afectata de executarea mea?
Multumesc!
Răspuns la discuția Contestare executare silita
Da, locuiesc in alt judet din 2017 (conform CI) iar instiintarea s-a facut in 2018

Exista competenta teritoriala?

In conformitate cu disp Legea nr. 188/2000 republicata, incepand cu anul 2011 competenta teritoriala a executorului judecatoresc este limitata la raza teritoriala a Curtii de Apel in care isi are sediul.
V-ati mutat din localitate / judet ?

Buna ziua
Va prezint pe scurt cazul meu.
In anul 2018 am primit la o veche adresa de domiciliu instiintare de poprire, din partea BEJ Ciobanu. Nu am facut nimic la momentul respectiv, nu mi-au fost blocate conturi in toti acesti ani.
Acum, dupa mai bine de 5 ani vad ca mi-a fost blocat contul de salariu pt suma ceruta de catre BEJ Ciobanu in 2018.
Este legal, nu s-a prescris?
Mentionez ca instiintarea s-a facut la vechea adresa de domiciliu la care nu mai locuiam de 1 an. Exista competenta teritoriala?
Cum pot vinde o mașină radiata la primărie și poliție? Trebuie neapărat contract vânzare-cumpărare sau ce acte trebuie să-i dau cumpărătorului?
Am înțeles. Va mulțumesc pt răspunsuri, se poate închide subiectul!
Am înțeles. Nu știu dacă e vorba de comoditate sau nu, fosta soție vrea sa nu depindă de mine în deciziile ce le ia în ceea ce privește copilul.
Multumesc pentru răspunsuri!
Sa inteleg ca nu se poate schimba nimic
Buna ziua
Am divortat la notar in 2016, custodie comuna copil. Acesta a ramas cu fosta sotie ce s-a stabilit in Italia. Am pastrat relatii normale respectind hotararea notariala. Sub motivul diferitelor acte ce au nevoie de semnatura mea(procuri,pasaport,adeverinte scolare, etc) fosta sotie doreste custodie unica sau exclusiva, nu cunosc diferenta. Eu sunt de acord doar pt acest fapt, sa nu mai fie nevoie de semnaturile mele avnd in vedere distanta, e complicat
Cum se poate proceda?
Multumesc
Răspuns la discuția Stimulent de insertie

Cornel Vasile a scris:

Se va beneficia de stimulent in continuare, cu conditia ca data incetarii vechiului c.i.m. = data inceperii activitatii in baza noului c.i.m.

Adică sa existe activitate continua, sa nu fie o zi libera între vechiul și noul loc de munca?