avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 350 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Stimulent de insertie
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Stimulent de insertie

Bună ziua. As vrea sa știu dacă stimulentul de inserție se ma acorda la schimbarea locului de munca, adică alt angajator decât cel de dinaintea acordării concediului de creștere copil.
Ca și exemplu: Persoana se întoarce la serviciu cu 60 zile înainte de a împlini copilul 2 ani, dar după o luna vrea sa schimbe locul de munca. Ce se întâmplă cu stimulentul?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:45, 9 Iunie 2020
Se va beneficia de stimulent in continuare, cu conditia ca data incetarii vechiului c.i.m. = data inceperii activitatii in baza noului c.i.m.

Cornel Vasile a scris:

Se va beneficia de stimulent in continuare, cu conditia ca data incetarii vechiului c.i.m. = data inceperii activitatii in baza noului c.i.m.

Adică sa existe activitate continua, sa nu fie o zi libera între vechiul și noul loc de munca?
Asa este bine.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reintoarcerea la un alt loc de munca dupa ccc inainte de 2 ani. Anabreha Anabreha Buna Ziua, Din Februarie 2016 sunt in concediu de crestere copil. As dori reintoarcerea in campul muncii la o alta firma. Care sunt pasii ce trebuie urmati ... (vezi toată discuția)
Stimulent de insertie cândea_sorina cândea_sorina In 12 noiembrie imi reiau activitatea la ultimul loc de munca unde mi-a fost suspendat contractul de munca pe periada concediului de crestere si ingrijire ... (vezi toată discuția)
Stimulent de insertie linda 77 linda 77 Buna,as vrea sa știu dacă as beneficia de stimulent de inserție...Am născut in 16 Aprilie 2018 sunt in CCC și as vrea sa știu dacă ma angajez as ... (vezi toată discuția)