avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 362 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Stimulent de insertie
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Stimulent de insertie

Buna,as vrea sa știu dacă as beneficia de stimulent de inserție...Am născut in 16 Aprilie 2018 sunt in CCC și as vrea sa știu dacă ma angajez as beneficia de acest stimulent....?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:05, 11 Martie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Daca va angajati cu cel putin 60 de zile inainte de a implini copilul varsta de 2 ani (anterior datei de 16.02.2020), beneficiati de stimulent de insertie pana cand copilul va implini varsta de 3 ani.
Ultima modificare: Miercuri, 27 Februarie 2019
Cornel Vasile, Consilier juridic
Buna .Multumesc de rasp,dar as avea o nelămurire dacă m-a angajez și nu îmi place locul de munca .... m-a pot angajează in alta parte as beneficia de stimulent in continuare?

Cornel Vasile a scris:

Daca va angajati cu cel putin 60 de zile inainte de a implini copilul varsta de 2 ani (anterior datei de 16.02.2020), beneficiati de stimulent de insertie pana cand copilul va implini varsta de 3 ani.

1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Veti beneficia cu conditia ca, data incetarii vechiului c.i.m. = data inceperii activitatii in baza noului c.i.m.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stimulent de inserție Metallhara Metallhara Buna seara. As dori sa mă lămuriți și pe mine intr-o problema. Am născut pe 14 septembrie 2015. La momentul respectiv lucram la o societate comercială ce ... (vezi toată discuția)
In prezent sunt in ccc.doresc sa ma angajez la un alt loc de munca. ardelean andreea ardelean andreea Buna ziua! Am nascut pe data de 15.11.2015. si in prezent sunt in CCC.Doresc sa reiau activitatea mai repede cu 2 luni inainte sa implineasca copilul 2 ani ... (vezi toată discuția)
Luna tatălui și stimulentul de inserție pentru mama Madam85 Madam85 Buna ziua,va rog sa ma ajutati ca sunt tare nedumerita!Fetita mea are 1 an si 5 luni ,eu ma intorc la lucru dar la alta firma angajatoare!Urmeaza sa imi fac ... (vezi toată discuția)