avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 526 soluții astăzi
Forum Activitate ionescuioanaanca

Activitate ionescuioanaanca

SItuatia e putin mai complicata... Accidendul s-a petrecut eu in masina, victima pe motor... impactul a fost usor, nimeni nu avea viteza pe o straduta intre blocuri... eu consider ca ea e de vina, ea considera ca eu sunt de vina... tocmai pentru ca nu recunostea nimeni vinovatia la locul accidentului si nu a dorit sa mearga la accidente usoare, am sunat la 112, ea a acuzat dureri la mana si automat s-a chemat si salvarea. am urmat toate procedurile, declaratii, fotografii,etilotest, etc. din primele cercetari, politia a zis ca as fi vinovata , dar am consultat mai multa persoane si mi-au dat mie castig de cauza, deci as fi dispusa sa cer expert parte in cazul in care as fi gasita vinovata. Dosarul este trimis de cei de la udriste catre biroul cercetari penale pentru a fi stabilita culpa... Asadar la ce va referiti prin "intelegere cu partea vatamata", pentru ca eu astept decizia de finalizare a dosarului care oricum se deschidea fiind accident cu parte vatamata. am inteles ca vom fi chemati si pentru declaratii din nou. Apreciez ajutorul dumneavoastra!!!
Buna ziua!!! In cazul in care sunt gasit vinovat in urma unui accident cu vatamare corporala usoara( contuzie mana), in afara de amenda si suspendarea permisului pe o perioada determinata , IMI APAR SI MODIFICARI IN CAZIER??? Este posibila anularea permisului de conducere?? Daca victima face plangere pentru vatamare (avand 10 zile ingrijire medicala), ce se poate intampla in afara de plata medicatiei? Plangerea ei aduce modificari cazierului?? Insist pe aceasta tema deoarece sunt in curs de angajare si nu as dori sa-mi apara nimic in cazier evident!!!! Multumesc anticipat pentru raspuns!!!
Problema este ca cererile sunt tipizate, doar se completeaza spatiile libere cu datele personale . O sa merg la parchet sa ma interesez daca pot redacta eu o cerere, multumesc oricum de raspuns!!! as dori totusi daca sunt persoane care au fost in aceeasi situatie si au primit aprobare sa-mi spuna cum au procedat!!! Multumesc anticipat!!!
Buna ziua, am vazut ca subiectul a mai fost atins. Ma aflu in situatia in care mi s-a respins cererea de prelungire a dovezii de ciruculatie. Cei de la politie mi-au spus ca pot face o noua cerere, de asta data catre prim-procuror, poate acesta imi va aproba. As dori sa stiu daca se mai afla cineva in situatia asta, daca a demarat aceasta actiune si a avut vreun succes, sau voi face o noua cerere degeaba. Inca o intrebare care poate nu ar trebui sa o pun dar traim in Romania, sunt persoane care au primit prelungirea dovezii? Daca da, in ce conditii? se necesita o "atentie" doamnei careia ii dau cererea? Mentionez ca accidentul a fost o totala prostie, am virat stanga sa intru intr-o curte, pe o strada cu o singura banda pe sens, din spate mi-a venit o motocicleta care a incercat sa ma depaseasca in timp ce eu viram si ne-am lovit. nu aveam viteza, si domnisoara de pe motor si-a fracturat degetul mic de la mana, fara spitalizare. Nu am plecat de la locul accidentului, nu bausem alcool, nici macar nu cred ca voi fi gasita vinovata.... Dosarul abia acum este trimis la cercetari

Multumesc, astept niste raspunsuri, sa stiu ce am de facut!!! O zi buna!!!!