avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 861 soluții astăzi
Forum Activitate mikemetal

Activitate mikemetal

deci practic pot sa fiu urmarit ca un infractor atat vreme cat nu e in apartamentul meu multumesc.... de catre oricine are chef.....
eu am pus aceasta intrebare deja in forum insa cu ce drept vecini ne supravecheaza pe noi ? adica trebuie in mod obligatoriu sa fim urmariti de ei ? au ei dreptul sa ne filmeze, sa vada cine sta si cat sta? in tara asta poate oricine are chef sa se apuce sa ne verifice existenta ? sa tina evidenta ca asa doresc ei sa o faca ? fara nici un aviz de la vreun procuror sau alt organ legislativ? adesea in blocuri suntem urmariti mai rau ca niste criminali....

Preluare din mesajul sters:
Este legal ca sa fiu urmarit in continuu de vecini? Ei ma supravecheaza constant. Vecini mei se uita cu atentie la cine imi intra si cine imi iese din aparatament, mai mult stiu pana si cine detine sau nu cheii de la apartamentul meu si sunt capabil sa imi si descrie o parte din musafiri mai frecventi. Au ei dreptul sa ma filmeze pe mine sau pe musafiri mei fara vre-un acord de la un procuror. Ei folosesc drept scuza faptul ca doresc sa mai puna pe cineva la intretinere insa mi se pare absurd faptul ca trebuie sa fiu supravecheat mai rau ca un infractor in conditiile in care eu nu am deranjat niciodata linistea publica.
din cauza naturi asocitiei de locatari am fost nevoit sa fac si eu cercetari si am gasit o lege cum ca da au voie sa dea asa ceva eu va pot da link-ul aici www.avocatnet.ro/content/art...