avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 866 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Penalizari de 0,2% pe zi la fondul de reparatii si ...
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Penalizari de 0,2% pe zi la fondul de reparatii si rulment neachitat?

In cadrul asociatiei de proprietari (in adunarea generala)s-au aprobat penalizarile de 0.2% pe zi pentru cotele restante conform legii.Aceste penalizari se pot aplica si fondului de rulment si reparatii neachitat?Sunt multi care nu vor sa dea acesti bani si spun ca nu se platesc penalizari pentru neachitarea acestor fonduri.Exista in cadrul vreunei legii sau a unei norme de aplicare faptul ca si aceste sume neachitate pot fi penalizate?Multumesc.
Cel mai recent răspuns: mikemetal , utilizator 07:23, 20 Septembrie 2011
din cauza naturi asocitiei de locatari am fost nevoit sa fac si eu cercetari si am gasit o lege cum ca da au voie sa dea asa ceva eu va pot da link-ul aici www.avocatnet.ro/content/art...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se pot aplica 2 tipuri de penalizari la asociatiile de proprietari? elena covaci elena covaci in cadrul asociatiei noastre s-au aplicat 2 tipuri de penalizari:penalizari de 0.2% pe zi si penalizarile ce au venit de la furnizori conform restantei din ... (vezi toată discuția)
Fondul de rulment, fondul de reparatii si penalizarile elenadove elenadove buna ziua, am o probelma in ceea ce priveste acest fond;am citit undeva ca nu mai este obligatoriu;ma puteti ajuta cu art din lege unde spune acest ... (vezi toată discuția)
Penalizari la fonduri de rulment si reparatii, dar nu si la intretinerea neachitata in termen iorgaraluk iorgaraluk Buna ziua, Atat timp cat sunt cu intretinerea la zi, insa nu pot achita valoarea totala lunara de 54 lei, (ci pot achita doar 30 lei, avand in vedere ca ... (vezi toată discuția)