avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 693 soluții astăzi
Forum Activitate johnym

Activitate johnym

Bună ziua!
Întrebarea mea ar fi: Ce se întâmplă dacă am depus un document pt încetarea raporturilor de serviciu în vederea pensionarii(cu data ulterioara) și între timp se modifica legea. Sub incidenta cărei legi voi fi? Se ia în considerare data la care a fost depus documentul sau data ulterioara(trecuta în document) la care voi îndeplini condițiile minime de pensionare?
ieri, 24 octombrie, am intrat in posesia procesului verbal care a fost afisat la mine in cutia postala .....deci aproape 2 luni de la sanctionare. Se poate vorbi de prescriptie?....mentionez ca eram de fata cand s-a intocmit pv dar nu am intrat in posesia lui pt. ca am refuzat sa semnez.Nu ar fi trebuit sa fiu instiintat in termen de 30 de zile?......
A doua mea problema este ca agentul constatator mi-a gresit o cifra din numarul de inmatriculare al masinii...deci pv este intocmit pe un alt numar de inmatriculare decat cel din talon . Ce se intampla in cazul acesta?Trebuie sa fac o contestatie ? si daca da cu ce fac dovada ...cu talonul masinii?...si binenteles cui trebuie adresata?
cu multumiri
Nu sunt lamurit in ce moment as putea sa depun o contestatie.... si in baza la ce anume?
Exista cumva vreo contestatie standard(tipizata) sau trebuie compusa personal si daca da de unde se ia aceasta si mai ales unde se depune ...catre cine?
multumesc
buna ziua
nu am primit nici pana in ziua de astazi procesul verbal prin care am fost sanctionat contraventional, ce e de facut? mentionez ca au trecut cele 30 de zile in care ar fi trebuit sa fiu instiintat ca atare ar trebui sa fac ceva in sensul asta.
Trebuie cumva sa ma duc sa ridic pv personal de undeva ? ...unde ar putea fi?
Daca intru in posesia lui as putea invoca termenul de prescriptie pt. ca nu am fost instiintat in termen de 30 de zile?
multumesc
...si daca procesul verbal nu-mi este inmanat personal amenda in baza la ce ar putea fi achitata?multumesc
buna ziua
Am fost sanctionat contraventional acum 3 saptamani pt. depasirea vitezei legale in localitatea calarasi iar procesul verbal a ramas la politist deoarece am refuzat sa semnez. Intrebarea mea este daca nu iau la cunostinta despre respectivul proces verbal in 30 de zile ce se intampla ? ... si daca amenda este trimisa catre fisc inainte de a lua la cunostinta m-ai am dreptul la plata a jumatate din minimul amenzii in 48 de ore .
multumes