avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 941 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Bună ziua! Întrebarea mea ar fi: Ce se întâmplă ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Bună ziua! Întrebarea mea ar fi: Ce se întâmplă dacă am ...

Bună ziua!
Întrebarea mea ar fi: Ce se întâmplă dacă am depus un document pt încetarea raporturilor de serviciu în vederea pensionarii(cu data ulterioara) și între timp se modifica legea. Sub incidenta cărei legi voi fi? Se ia în considerare data la care a fost depus documentul sau data ulterioara(trecuta în document) la care voi îndeplini condițiile minime de pensionare?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:21, 24 Iunie 2023
Se ia în considerare data la care a fost depus documentul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incetare contract pensionare anticipata Vioreld Vioreld buna ziua. imi puteti spune cu ce articol inceteaza un c.i.m. in acest caz? (vezi toată discuția)
Pensia la limita de varsta - s-a pierdut cererea de pensionare BG BG Am 63 de ani si lucrez din 1985. La inceputul lunii martie am trimis o cerere de pensionare prin posta angajatorului(prin care solicitam pensionarea incepand ... (vezi toată discuția)
Acordul angajatorului pentru continuarea activitatii Cristinabv Cristinabv Va rog f.mult sa-mi spuneti cum trebuie procedat din p.d.v. al resurselor umane in urmatorul caz: - o colega indeplineste conditiile de pensionare la limita ... (vezi toată discuția)