Presedintele asociatie de locatari are o taxa fixa ( 500 RON) pentru fiecare familie care isi transporta mobila pe scara blocului , sub pretextul ca au fost zgariati peretii etc,etc pe care o adauga la intretinere.Acest lucru mi-se pare un abuz cu atat mai mult cu cat pe fatada blocului a fost amplasat un bener publicitar pentru care asociatia opreste 50% din banii. Presedintele a motivat acest lucru spunand ca banii sunt pt investitii,reparatii si alte cheltuieli....
am anununtat administartora blocului ca ma mut,dar aceasta in fiecare luna mi-a bagat la intretinere suma pe care cei de la firma care citesc repartitoarele o puneau din oficiu,mentionez faptul ca in apartament nu a mai locuit nimeni eu locuind in alta parte si nu treceam decat f rar pe acolo si uite asa m-am trezit ca ma suna administratora ca sunt restantier...gresala mea afost ca nu am anuntat firma care citeste repartitoarele,eu de buna credinta am achitat integral tot ce aveam de plata la administratie spunandu-mi ca se va reglementa in iarna urmatoare... Intre timp am inchiriat apartamentul unui turc cu care nu ma prea inteleg(nu stie prea bine romaneste sau se face ca nu intelege) deci ,oare ce as putea face in situatia asta? Multumesc pentru sfaturi.
iarna trecuta m-am mutat din apartament si am inchis repartitoarele de caldura ,nemailocuind nimeni in aprtament de fiecare data cand cei care le citesc nu au putut intra in casa si in consecinta au adaugat lunar cate o cota estimativa, in consecinta am platit lunar o anumita suma care in timp a ajuns la aproape 1500 lei,in vara acestui an am inchiriat apartamentul unei familii si as vrea sa stiu daca imi poate spune cineva cum as putea sa-mi recuperez suma platita in avans la caldura.Daca cineva are o solutie juridica sau ceva de acest gen va ror sa-mi comunicati...