Presedintele asociatie de locatari are o taxa fixa ( 500 RON) pentru fiecare familie care isi transporta mobila pe scara blocului , sub pretextul ca au fost zgariati peretii etc,etc pe care o adauga la intretinere.Acest lucru mi-se pare un abuz cu atat mai mult cu cat pe fatada blocului a fost amplasat un bener publicitar pentru care asociatia opreste 50% din banii. Presedintele a motivat acest lucru spunand ca banii sunt pt investitii,reparatii si alte cheltuieli....
Pai schimbati presedintele. Adunati locatarii care sunt impotriva unei asemenea decizii si intruniti Adunarea Generala a Asociatiei si demiteti presedintele.
O astfel de taxa poate fi stabilita de CEx nu de presedinte.
Daca s-a hotarat aceasta contributie in adunarea generala, nu aveti de ce sa va suparati pe presedinte.
Dupa cum spuneti ca are o taxa fixa deducem ca o aplica tuturor si nu numai dumneavoastra. In adunarea generala puteti discuta si puteti influienta participantii sa ia o alta hotarare: sa fie o suma mai mica, mai mare, sa nu se mai plateasca nimic...
O astfel de taxa se stabileste de comun acord cu toti proprietarii in ADUNAREA GENERALA nu de C Ex....C ex. urmareste punerea ei in practica .:closedtopic:
Fondul de chirii
Ana Curca
As dori as stiu ce reprezinta \"fond chirii\", pe care administratorul l-a trecut pe lista de intretinete si unde mi-a impus suma de plata de 100 RON. Precizez ... (vezi toată discuția)
Proprietate comuna
ALGORITHM
Lucrez la o agentie de publicitate si va cer ajutorul in ceea ce priveste un contract . Am incheiat cu o asociatie de proprietari un contract de inchiriere ... (vezi toată discuția)