avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 331 soluții astăzi
Forum Activitate oituz8

Activitate oituz8

Mai vreau sa stiu si cum se procedeaza in urmatoarea problema : la valoarea aceasta ,facuta de o firma particulara de evaluari ,de 20000euro , una dintre cele doua matusi imi cere doar pentru ea 20000euro iar cu cealalta nu am vorbit inca. Ele nici nu sunt interesate de casa iar cheluielile nu sunt platite de cand a murit bunicul si nici nu doresc inceperea unei succesiuni spunand ca nu au bani.
Da ,atat cere Primaria-200euro/mp
Buna ,in urma decesului bunicului in urma cu 3 luni au ramas 4 mostenitori legali pentru un imobil, cele doua fete si doi nepoti,mostenitorii celui de-al treilea fiu decedat.Pana acum nici unul dintre mostenitori nu a cerut inceperea succesiunii nici dupa el si nici macar dupa sotia lui decedata de 7 ani,iar casa nu este in prezent locuita. Dupa cum am aflat terenul pe care este construita casa este a statului in proportie de 100% si doar casa este pe numele bunicilor decedati, iar un evaluator a evaluat-o fara teren la 20000 euro cu toate ca se afla in Timisoara.Eu sunt unul dintre cei 2 nepoti si ma gandeam sa ii despagubesc pe ceilalti mostenitori dar nu stiu exact care este procedura si ce spune legea despre mostenirea caselor cu teren pe statul roman. Vroiam sa stiu daca merita sa incep o astfel de actiune pentru ca nu vreau sa am surpriza in cativa anii ca statul roman sa vanda terenul altcuiva si eu sa trebuiasca sa imi mut casa......:((#-o .Din pacate pretul pe care statul il cere pentru teren este foarte mare 200euro/mp mult peste posibilitatiile mele.
Răspuns la discuția bani blocati la banca
Multumesc pentru mesaj.
S-a rezolvat in sfarsit.
dar banca a primit acum 3 sapt aproximativ actele de plata a propririi. Multumesc.
era proprit de o firma si dgfps pentru o suma in total de 8400 lei.
Buna ziua,
Problema cu care ma confrunt este urmatoarea: In data de 19.08.2011 Trezoreria Romaniei a virat catre contul meu personal deschis la [editat] o suma de banii ,iar acestia nici acum nu mi-au deblocat contul pentru a avea acces la bani . In primele zile mi-au spus ca trebuie sa astepte un cazier fiscal ,dupa ce l-au primit au mai fost cateva probleme care s-au rezolvat si ele in cateva zile ,dar asa au trecut 32 de zile si banca continua sa imi tina contul blocat fara nici o explicatie.Cineva din cadrul [editat] mi-a spus ca au mari probleme cu lichiditatiile si de aceia lucreaza ei cu banii mei si nu imi deblocheaza contul ca sa nu pot sa retrag toata suma si forteaza astfel lucruriile cat pot ei de mult. Am primit miercuri 14.09.2011 o adresa de la Departamentul Plati din cadrul [editat] in care isi cereau scuze pentru intarzierea, de atunci, de 21 de zile si in care ma asigurau ca in maxim 72 de ore o sa se rezolve situatia dar, din pacate nici pana acum nu s-a rezolvat nimic.
Rog ajutor de specialitate din partea unui avocat dar si din partea altor cititorii de pe forum care s-au confruntat cu aceiasi situatie.
Multumesc anticipat