avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 353 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... bani blocati la banca
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

bani blocati la banca

Buna ziua,
Problema cu care ma confrunt este urmatoarea: In data de 19.08.2011 Trezoreria Romaniei a virat catre contul meu personal deschis la [editat] o suma de banii ,iar acestia nici acum nu mi-au deblocat contul pentru a avea acces la bani . In primele zile mi-au spus ca trebuie sa astepte un cazier fiscal ,dupa ce l-au primit au mai fost cateva probleme care s-au rezolvat si ele in cateva zile ,dar asa au trecut 32 de zile si banca continua sa imi tina contul blocat fara nici o explicatie.Cineva din cadrul [editat] mi-a spus ca au mari probleme cu lichiditatiile si de aceia lucreaza ei cu banii mei si nu imi deblocheaza contul ca sa nu pot sa retrag toata suma si forteaza astfel lucruriile cat pot ei de mult. Am primit miercuri 14.09.2011 o adresa de la Departamentul Plati din cadrul [editat] in care isi cereau scuze pentru intarzierea, de atunci, de 21 de zile si in care ma asigurau ca in maxim 72 de ore o sa se rezolve situatia dar, din pacate nici pana acum nu s-a rezolvat nimic.
Rog ajutor de specialitate din partea unui avocat dar si din partea altor cititorii de pe forum care s-au confruntat cu aceiasi situatie.
Multumesc anticipat
Ultima modificare: Luni, 26 Septembrie 2011
gi-jane2, moderator
Cel mai recent răspuns: oituz8 , utilizator 10:16, 27 Septembrie 2011
Din relatarea dumneavoastra reiese ca aveati contul bancar blocat la data virarii sumei de catre Trezorerie,iar despre acest aspect nu pomeniti nimic(data popririi contului,motivul,cine a dispus poprirea,etc).Pentru raspuns, reveniti cu amanunte complete.
Ultima modificare: Luni, 26 Septembrie 2011
ContSters145448, utilizator
era proprit de o firma si dgfps pentru o suma in total de 8400 lei.
dar banca a primit acum 3 sapt aproximativ actele de plata a propririi. Multumesc.
Daca s-a ridicat poprirea, nu exista niciun temei sa va tina banii blocati.
Plangere la BNR, ANPC, plangere panala. Alegeti dvs, sau chiar pe toate 3. Cereti sa va dea dobanda legala pentru toata perioada in care v-au tinut blocati banii, altfel ii actionati in judecata, o actiune in pretentii.
Multumesc pentru mesaj.
S-a rezolvat in sfarsit.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Anaf-ul si executarea silita Marius LM Electro Marius LM Electro Sunt angajat dar pe langa din cand in cand execut cate o lucrare ca PFA. Perodic ANAF-ul face ce face si vine cu tot felul de anexe, recalculari, renustiuce , ... (vezi toată discuția)
Conturi blocate de catre executor, desi am platit ryanna23_2007 ryanna23_2007 Buna ziua. Acum ceva timp prietenul meu a primit o amenda pentru rovinieta, s-a platit amenda in sine de catre altcineva si din anumite motive nu a stiut ... (vezi toată discuția)
Poprire maia andrei maia andrei Buna ziua ! Am poprire 1/3 pe salariu , instituita de executor judecatoresc pt suma de 2000 ron, Intampin urmatoarele probleme: 1- firma unde lucrez a ... (vezi toată discuția)