avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 938 soluții astăzi
Forum Activitate llorry

Activitate llorry

Lucrez la o fabrica de mobila. Anul trecut in decembrie o angajata de 45 de ani, tamplar de meserie a avut un accident de masina in urma caruia s-a ales cu coloana fisurata, poarta corset, merge la fizioterapie etc etc. Pana luna aceasta a avut concediu medical. A fost cu dosarul la medic pt pensionare dar a avut parte de un refuz (probabil pt ca lispea plicul). Medicul i-a spus sa isi caute altceva de lucru. Intrebarea mea este ce si cum sa fac sa o dau in somaj macar.... daca ii fac desfintare de post nu pot sa mai angajez tamplari o perioada si imi trebuie oameni. Pot sa o trec pe un alt post daca imi face o adresa in care sa imi comunice ca nu poate sa isi indeplineasca atributiile? Bun... pe post de secretara de ex pot sa o trec chiar daca este calificata ca tamplar si apoi sa o dau in somaj? Si ca sa fac toate modificarile astea trebuie sa o pontez? Momentan este in concediu fara salar....deci contractul este suspendat... Precizez ca d-na nu poate lucra, in nici un caz 8 ore....
Răspuns la discuția succesiune cu scandal:((
multumesc pt raspunsuri, o sa iau legatura cu un notar.
aveti idee cat ar costa o succesiune? multumesc de raspunsuri...
ok...si daca facem succesiunea pot sa pun eu apartamentul in vanzare ...lui sa-i cumpar o garsoniera de exemplu...sau asta numai in instanta se poate rezolva?
Buna ziua,
Am si eu o intrebare ...si o poveste de spus.
Mama mea a murit acum 8 ani. Eu cu tatal meu (care acum 14 ani a suferit un accident vascular in urma caruia a ramas cu semiparalizie si a fost afectat psihic) am ramas in apartamentul care este pe numele mamei si al lui. M-am casatorit, am si un copil, locuim cu el. De un an nu ne mai putem intelege cu tatal meu, bea foarte mult, face scandal, vrea sa ne dea afara din casa. Intrebarea mea este daca am dreptul la o cota parte din apartament. In cazul in care plecam sunt sigura ca in maxim 6 luni face o prostie...aduce chiriasi sau vinde apartamentul. Stiu ca trebuie facuta succesiunea si el, ca sot supravietuitor are dreptul la partea lui 50% + 1/4 din partea mamei. am dreptate? Eu cum pot sa intru in posesia celor 37.5 % ale mele?