avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1216 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... persoana aflata in incapacitate de lucru....help!
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

persoana aflata in incapacitate de lucru....help!

Lucrez la o fabrica de mobila. Anul trecut in decembrie o angajata de 45 de ani, tamplar de meserie a avut un accident de masina in urma caruia s-a ales cu coloana fisurata, poarta corset, merge la fizioterapie etc etc. Pana luna aceasta a avut concediu medical. A fost cu dosarul la medic pt pensionare dar a avut parte de un refuz (probabil pt ca lispea plicul). Medicul i-a spus sa isi caute altceva de lucru. Intrebarea mea este ce si cum sa fac sa o dau in somaj macar.... daca ii fac desfintare de post nu pot sa mai angajez tamplari o perioada si imi trebuie oameni. Pot sa o trec pe un alt post daca imi face o adresa in care sa imi comunice ca nu poate sa isi indeplineasca atributiile? Bun... pe post de secretara de ex pot sa o trec chiar daca este calificata ca tamplar si apoi sa o dau in somaj? Si ca sa fac toate modificarile astea trebuie sa o pontez? Momentan este in concediu fara salar....deci contractul este suspendat... Precizez ca d-na nu poate lucra, in nici un caz 8 ore....

Alte discuții în legătură

Dreptul muncii - desfacere cim după concediu medical katylazin katylazin buna ziua,am o boala pulmonara obstructiva cronica am fost in concediu medical aproape doua luni,lucrez la o firma de confectii imbnoua luniracaminte la calcat ... (vezi toată discuția)
Caz special carmencita76 carmencita76 buna ziua, va rog mult sa ma ajutati in urmatoarea problema.O colega s-a angajat anul trecut in iunie la o firma din brasov ca si contabila pt punct de lucru ... (vezi toată discuția)
Lipsa fisei postului! alin.enache alin.enache Datele problemei sunt urmatoarele: 1.Firma la care lucram a dat faliment si personalul a fost preluat de catre o alta firma in urmatoarele conditii: - CIM pe ... (vezi toată discuția)