avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 941 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Dreptul muncii - desfacere cim după concediu medical
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Dreptul muncii - desfacere cim după concediu medical

buna ziua,am o boala pulmonara obstructiva cronica am fost in concediu medical aproape doua luni,lucrez la o firma de confectii imbnoua luniracaminte la calcat si cind na-m dus la lucru am primit o notificare ca sa desfintat postul si sint in preaviz de 20 de zile ca nu mai au nevoie de mine.Cind am primit concediul de la med pneumolog am sunat la fabrica si am fost avertizata de sefa mea ca daca vin la lucru sa vin direct cu lichidarea facuta. Va rog frumos sa-mi spuneti daca dupa preaviz pot sa solicit de la interprindere sa ma trimite in somaj ca mai am noua luni pina intru in pensie la limita de virsta.VA MULTUMESC ANTICIPAT
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:31, 17 Decembrie 2017
Avand un vedere, desfiintarea postului- ceea ce conduce la concedierea dvs pentru motive neimputabile - ,aveti dreptul sa va inscrieti pentru a beneficia de indemnizatia de somaj.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediere dupa concediu ingrijire copil danares1 danares1 Dupa revenirea din concediu ingrijire copil a unei salariate, aceasta poate fi concediata prin desfiintarea postului? Exista o anumita perioada dupa care se ... (vezi toată discuția)
Cind se face inventarul pentru predare la data primrii preavzului sau cind expira preavizul MARCEL MOLNAR MARCEL MOLNAR buna ziua am intrebare cind se face inventarul de predare la data primirii preavizului sau cind expira termenul ???? am in inventar doar calculator birou ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie pentru cresterea copilului raisa07 raisa07 Buna ziua, am si eu cateva intrebari daca puteti sa ma ajutati. In februarie 2011 am fost disponibilizata, postul meu sa desfintat. La 2 saptam dupa ce am ... (vezi toată discuția)