avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 949 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Concediere dupa concediu ingrijire copil
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Concediere dupa concediu ingrijire copil

Dupa revenirea din concediu ingrijire copil a unei salariate, aceasta poate fi concediata prin desfiintarea postului? Exista o anumita perioada dupa care se poate face acest lucru sau poate primi preaviz din prima zi cand vine la serviciu? Intreb acest lucru deoarece nu imi este foarte clar la ce se refera art. 21 al. 2) din OUG 96/2003.
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: ana & maria , utilizator 08:33, 25 Februarie 2010
trebuie primita la munca apoi se poate comunica angajatei desfintarea postului si intrarea in preaviz din prima zi de revenire la munca sau desfacerea contractului de munca cu acordul partilor
sau puteti sa ii acordati somaj daca are 12 luni cotizate inaintea intrarii in concediu de ingrijire copil

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediere salariata revenita din ingrijire copil berceanu berceanu Buna ziua, Va rog sa ma ajutati in solutionarea urmatoarei probleme: avem o salariata care a revenit din concediu de ingrijire copil si pe care conducerea ... (vezi toată discuția)
Desfiintare post cu 7 zile inainte de conc prenatal carmencita76 carmencita76 Buna ziua, va rog mult sa ma ajutati cu un sfat.am primit decizia de desfiintare post de la firma dar mai am doar 7 zile si pot intra in concediul prenatal, am ... (vezi toată discuția)
Reintoarcere din cic 2ani xan xan Buna seara! Inainte de a intra in cic societatea la care lucrez urma sa-mi desfiinteze postul datorita reorganizarii activitatii . Mi-a fost aprobata ... (vezi toată discuția)