avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 563 soluții astăzi
Forum Activitate coolboy

Activitate coolboy

Răspuns la discuția Amenintare
Am trecut si eu prin astfel de moment.Am facut o plangere penala pentru amenintare am mentionat si un martor......dupa ce m-am plimbat si eu si martorul pe la declaratii....au primit amenda si un NUP de la procuror.Am crezut ca s-au linisit.....da de unde........Acum o luna au dat drumul la cal si caruta si mi-au avariat masina.......am chemat politia prin 112 si mi-au data militienii 5 mil amenda pt chemarea lor fara motivCica ar fi trebuit sa ma prezint in 48 de ora sa reclam incidentul care s-a soldat doar cu pagube materiale.Dupa mintea lor cred ca ar fi fost normal sa i-au calul si caruta sa ii bag in masina si sa-i duc la politie unde sa le indic cu degetul vinovatii!In tara asta trebuie sa pui mana pe topor sa-ti faci dreptate ca politistii si procurorii se plang ca au salariile mici dar in declaratiile de avere au si ei mosteniri de la matusa Tamara!Nimeni nu face nimic!
Discuție restituire bun
buna ziua.in luna octombrie 2010 am dus o camera video la reparat.Meseriasul mi-a zis ca sa trec peste 2 ore fara sa mai faca vreo fisa de intrare in service a bunului ca o rezolva fiind vorba doar de o banaa resoftare si ca ma costa 80 de ron bani pe care i-am dat.de atunci si pana in martie m-a tot plimbat ba ca e macanismul,ba ca e acasa,ba ca nu a avut timp......pana pe 15 martie cand am m-am dus si i-am spus sa mi-o restituie chiar daca nu era reparata.Mi-a zis ca cineva i-ar fi intrat in atelier si ar fi furat mai multe bunuri printre care si camera mea video......evident nu am crezut si m-am adresat cu o plangere penala la politie pentru abuz de incredere.In martie mi-a zis a avut loc spargerea iar apoi in ianuarie si supriza mare a fost cand mi-a zis politistul care se ocupa de plangerea mea ca intradevar ar fi avut loc o spargere dar in februarie.Mie toata luna februarie mi-a spus ca o are acasa si se ocupa de ea.ieri am primit si raspunsul la plangerea mea in care se solutioneaza cu un mare NUP.M-am interesat de respectivul furt si am aflat ca el se judeca in numele meu,fara ca eu sa-l fi imputernicit,fara ca eu sa fi fost chemat cu vreun act asupra camerei,fara ca eu sa fi fost chemat vrodata la politie privind furtul si nu am fost citat la nici un termen.Eu pur si simplu astept de aprox un an de zile restituirea camerei.El recunoaste ca i-am dat camera pt a o repara si cei 80 de ron.....dar ca nu vrea sa ma despagubeasca in vreun fel.Ce pot face mai departe?V-as multumi daca as primi o cerere de chemare in judecata si pe ce articole din lege pot invoca.Multumesc anticipat.