avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 568 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... restituire bun
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

restituire bun

buna ziua.in luna octombrie 2010 am dus o camera video la reparat.Meseriasul mi-a zis ca sa trec peste 2 ore fara sa mai faca vreo fisa de intrare in service a bunului ca o rezolva fiind vorba doar de o banaa resoftare si ca ma costa 80 de ron bani pe care i-am dat.de atunci si pana in martie m-a tot plimbat ba ca e macanismul,ba ca e acasa,ba ca nu a avut timp......pana pe 15 martie cand am m-am dus si i-am spus sa mi-o restituie chiar daca nu era reparata.Mi-a zis ca cineva i-ar fi intrat in atelier si ar fi furat mai multe bunuri printre care si camera mea video......evident nu am crezut si m-am adresat cu o plangere penala la politie pentru abuz de incredere.In martie mi-a zis a avut loc spargerea iar apoi in ianuarie si supriza mare a fost cand mi-a zis politistul care se ocupa de plangerea mea ca intradevar ar fi avut loc o spargere dar in februarie.Mie toata luna februarie mi-a spus ca o are acasa si se ocupa de ea.ieri am primit si raspunsul la plangerea mea in care se solutioneaza cu un mare NUP.M-am interesat de respectivul furt si am aflat ca el se judeca in numele meu,fara ca eu sa-l fi imputernicit,fara ca eu sa fi fost chemat cu vreun act asupra camerei,fara ca eu sa fi fost chemat vrodata la politie privind furtul si nu am fost citat la nici un termen.Eu pur si simplu astept de aprox un an de zile restituirea camerei.El recunoaste ca i-am dat camera pt a o repara si cei 80 de ron.....dar ca nu vrea sa ma despagubeasca in vreun fel.Ce pot face mai departe?V-as multumi daca as primi o cerere de chemare in judecata si pe ce articole din lege pot invoca.Multumesc anticipat.

Alte discuții în legătură

Nerestituire bun ungu ungu Buna ziua.In luna octombrie 2010 am dus la un service reparatii electronice o camera foto video.Respectivul domn mi-a zis ca e din cauza softului care trebuie ... (vezi toată discuția)
Plangere impotriva politiei CRACIUNADINA CRACIUNADINA Se poate da Politia in judecata pentru incompetenta? In septembrie anul trecut mi-a fost furata o suma de bani din portofel, impreuna cu un card si plicul ... (vezi toată discuția)
Retragere plangere lex64 lex64 in urma cu cca 2 luni am avut o divergenta cu amica mea cu care locuiam impreuna.eu am plecat din localitate fara sa i las cheia iar ea a patruns in locuinta ... (vezi toată discuția)