avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 946 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... retragere plangere
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

retragere plangere

in urma cu cca 2 luni am avut o divergenta cu amica mea cu care locuiam impreuna.eu am plecat din localitate fara sa i las cheia iar ea a patruns in locuinta prin spargerea unui geam de unde mi a sustras ceva bijuterii si si a luat lucrurile ei.fratele meu a chemat politia si a facut plangere,luandui se amprente.eu nu am fost inca la politie.as putea sa mi retrag plangerea???
Cel mai recent răspuns: lex64 , utilizator 15:52, 15 Octombrie 2012
Daca ati lamurit situatia cu amica va puteti duce la politie sa aduceti la cunostinta aceste aspecte.
Va mai sfatuiti si cu politistul care se ocupa de caz asupra formei in care doriti sa stingeti acea neintelegere.
incercati o intelegere cu amica dumneavoastra in sensul repararii prejudiciului. Conteaza si ce forma de infractiune i se retine la politie. Trebuie sa discutati cu politistul de caz.
Ultima modificare: Luni, 15 Octombrie 2012
Anamaria Plevit, Avocat
amica mi a inapoiat ceea ce mi apartinea.ea a fost citata la politie pt furt insa nu s a prezentat.eu nu inteleg de ce nu m au chemat si pe mine.!!!poate sa ramana valabila plangerea facuta de fratele meu???

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Retragere plangere furt, dosar in procuratura? dia2120 dia2120 ce sanse sunt de retragere plangere a unui dosar ajuns in parchet??mentionez ca cel acuzat(iubitul meu cu care locuiam impreuna) ,intro seara,nefiind acasa, ... (vezi toată discuția)
Necaz..un nou dosar penal lex64 lex64 am in curtea de apel termen pentru o condamnare cu suspendare de 3 ani. necazul m a lovit iarasi. in urma unor divergente,aspecte de tradari intime,concubina ... (vezi toată discuția)
Furat de chiriasi marincristian marincristian Buna ziua! La sfirsitul lunii ianuarie am inchiriat o camera unui cuplu de tineri,urmind ca la data 15 februarie(la salariu) sa intocmim documentele legale. ... (vezi toată discuția)