am in curtea de apel termen pentru o condamnare cu suspendare de 3 ani.
necazul m a lovit iarasi.
in urma unor divergente,aspecte de tradari intime,concubina mea a plecat pe litoral fara mine.a 2 seara mi a luat un amic si am decis sa ma razbun pe ea.cheia de la locuinta nu am gasito la locul ei asa ca am decis sa i sparg geamul ,am intrat in casa ,i am ravasito toata,iar amicul meu cred ca intr un moment de neatentie de al meu i a luat ceva bijuterii din aur.
familia ei a chemat politia si au dat cateva declaratii.
eu am sunato si i am povestit totul. a venit acasa,ne am impacat insa nu stiu cum sa procedam ca treaba sa iasa oarecum fara acele obiecte lipsa.
am inteles ca s au luat amprente,iar cei din familie ar fi dat declaratii,spunandu i cand revine sa si faca curat in casa si sa zica ce i lipseste.
ce ma puteti sfatui ???regret enorm insa...
In situatia in care exista formulata plangere la organele competente ,situatia este delicata
Incercati solutionarea problemei cu partenera dvs
In situatia in care au fost prelevate amprente,in care parintii partenerei dvs are cunostiinta de existenta dvs,veti fi audiat
Implicarea amicului dvs reprezinta un dezavantaj apreciabil pentru dvs,care va revine responsabilitatea sa lamuriti interesul pentru participarea acestuia la patrunderea in locuinta fara acordul proprietarului
Daca se dovedeste ca fapta a fost savarsita de catre voi doi puscarie curata in proportie de 99% sigur :) Defapt cred ca pt. furturi din apartamente se asculta si telefonul intra pe fir mai multi investigatori (inclusiv de la DGIPI,etc) sau cartite (oameni batuti de soarta care dau cu papagalul la politie din pica, razbunare sau mici privilegii)
Daca va veti intelege ar fi posibil sa rezolvati situatia.
Poate ca nu ar fi rau sa va angajati avocat macar pt a studia dosarul ca sa intelegeti exact situatia juridica.
Acest necaz vi l-ati facut singur. Instanta v-a aplicat o pedeapsa cu suspendarea avand convingerea ca va veti indrepta si fara a executa pedeapsa in regim de detentie. Daca veti fi gasit vinovat vi se va revoca suspendarea si veti executa ambele pedepse in inchisoare.
Luati-va avocat pt a va apara!