avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 849 soluții astăzi
Forum Activitate mihaela_grgrsc87

Activitate mihaela_grgrsc87

Răspuns la discuția perioada de proba
de obicei in contractul de munca se trec 5 zile, dar depinde de angajator
Răspuns la discuția urgent!
prin ce metode se poate lupta in instanta?
Răspuns la discuția urgent!
acum 6 luni de zile s-au inteles la acesta solutie , dar mama acum s-a razgandit invocand tatalui ca nu este bine pt copil sa stea in 2 case si doreste o pensie alimentara mult mai mare.
Răspuns la discuția urgent!
da, stipuleaza
exista varianta cu custodia comuna, dar leghea cred ca intra in vigoare abia la 1 octombrie.iar apelul daca va fi facut pana atunci, va fi pe legea veche
Discuție urgent!
in cazul unui divort in care s-a stabilit de ambele parti ca minorul de 2 ani, sa stea 2 saptamani la mama si 2 saptamani la tata, unde tatal mai plateste o parte din pensia alimentara, acum mama vrea sa deschida apel din nou ca vrea sa nu mai stea copilul si la tata si sa plateasca si toata pensia alimenatara. insa tatal nu concepe sa isi vada copilul decat o data la 2 saptamani la domiciliul mamei. ce e de facut?
Buna ziua! problema mea este urmatoarea: am avut un teren intravilan de 2000 mp, intr-o zona curata, intinsa , fara denivelari, iar acesta a fost dat abuziv de catre primarul comunei, varului sau acum cativa ani, timp in care ma judec cu primaria de cativa ani, nevrand sa imi dea situatia juridica nici pana la momentul actual. Acum ca se aproprie campania electorala, m-a chemat la despagubiri, dar vrea sa imi dea intr-o zona muntoasa , cu rape si gropi, zona pe care am refuzat-o si am facut cerere de despagubire. Ce trebuie facut ca sa imi recuperez terenul intr-o zona tot la fel de buna , sau sa ma despagubeasca cu valoarea pe care o avea terenul dat abuziv, prin fals in acte.