avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1425 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... urgent!
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

urgent!

in cazul unui divort in care s-a stabilit de ambele parti ca minorul de 2 ani, sa stea 2 saptamani la mama si 2 saptamani la tata, unde tatal mai plateste o parte din pensia alimentara, acum mama vrea sa deschida apel din nou ca vrea sa nu mai stea copilul si la tata si sa plateasca si toata pensia alimenatara. insa tatal nu concepe sa isi vada copilul decat o data la 2 saptamani la domiciliul mamei. ce e de facut?
Cel mai recent răspuns: mihaela_grgrsc87 , utilizator 16:55, 22 Septembrie 2011
Sentinta judecatoreasca pronuntata de catre instanta de fond stipuleaza ca este supusa vreunei cai de atac?
mama se poate razgandi in apel.angajati-va un avocat deoarece instantele nu decid, de regula in sensul 2 saptamani la tata , 2 la mama. doar daca partile se inteleg. prin urmare, trebuie sa solicitati incredintarea la dvs. si sa luptati in instanta.
da, stipuleaza
exista varianta cu custodia comuna, dar leghea cred ca intra in vigoare abia la 1 octombrie.iar apelul daca va fi facut pana atunci, va fi pe legea veche
acum 6 luni de zile s-au inteles la acesta solutie , dar mama acum s-a razgandit invocand tatalui ca nu este bine pt copil sa stea in 2 case si doreste o pensie alimentara mult mai mare.
prin ce metode se poate lupta in instanta?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reincredintare copil 14 ani eceamihaela eceamihaela copilul a fost incredintat mamei prin hotarare definitiva cand avea 2 ani .mama a fost plecata in nenumarate randuri din tara si a fost lasata in grija ... (vezi toată discuția)
Custodie comuna ronaldo83 ronaldo83 Buna ziua.problema sta in felul urmator. 2 soti au divortat si mama a ramas cu copilul de 10 ani si costodie exclusiva.tatal este plecat in strainatate si ... (vezi toată discuția)
Custodie comuna, probleme de comunicare iazurile iazurile Buna ziua am si eu o problema , sunt divortata am un copil custodia e comuna cu domiciliul la mine.Plateste pensie alimentara i-a copilul cand vrea desi nu are ... (vezi toată discuția)