avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 986 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... despagubiri acordate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

despagubiri acordate

Buna ziua! problema mea este urmatoarea: am avut un teren intravilan de 2000 mp, intr-o zona curata, intinsa , fara denivelari, iar acesta a fost dat abuziv de catre primarul comunei, varului sau acum cativa ani, timp in care ma judec cu primaria de cativa ani, nevrand sa imi dea situatia juridica nici pana la momentul actual. Acum ca se aproprie campania electorala, m-a chemat la despagubiri, dar vrea sa imi dea intr-o zona muntoasa , cu rape si gropi, zona pe care am refuzat-o si am facut cerere de despagubire. Ce trebuie facut ca sa imi recuperez terenul intr-o zona tot la fel de buna , sau sa ma despagubeasca cu valoarea pe care o avea terenul dat abuziv, prin fals in acte.

Alte discuții în legătură

Despagubire expropriere. Imparatul Imparatul Socrul meu, are o bucata de teren intravilan intr-un sat. Intr-o latura a terenului, dobandit prin T.P. se afla un drum satesc. Langa drumul respectiv este, o ... (vezi toată discuția)
Mai pot cere primariei terenul intravilan daca a fost dat altei persoane pe legea 18 ? cornaca cornaca Bunica mea decadata in anul 1986- ,a cumparat in anul 1954 un teren 2500 mp. in intravilanul unei comune. Mostenitor find tatal meu si el decedat in anul ... (vezi toată discuția)
Nu mai am drum acces mialisa mialisa Am un teren intravilan,care avea pe vremea comunismului un drum de acces la strada principala(atunci locuiam acolo,dar am fost inundati,cei de la asigurari pe ... (vezi toată discuția)