Socrul meu, are o bucata de teren intravilan intr-un sat. Intr-o latura a terenului, dobandit prin T.P. se afla un drum satesc. Langa drumul respectiv este, o rapa cu apa curgatoare. In timp rapa a tot erodat din malul de pamant si drumul s-a surpat, nemaifiind posibilitatea de a se trece si de a se face alt drum.
Primarul a dat dispozitie intr-o zi, sa se taie pe latura de langa apa, dar din proprietetea mea un drum. A trecut prin terenul meu cu buldozerul, mi-a distrus vie si tot ce era in curte si si-a facut drum, pentru utilitate publica.
Oricum mi-a afectat terenul si nu mai am aceeasi suprafata din T.P.
Pana in ziua de azi, asta intamplandu-se anul trecut nu am vazut nici o despagubire de la primarie, nici in bani si nici in natura (o bucata de teren).
Am vorbit cu primarul si a zis ca-mi da, dar ma tot duce de nas. Ba ca-mi da in alta parte, ba ca in alta si tot asa a trecut aproape un an.
I-am zis ca am T.P., si a zis ca sa ma duc la el ca face el o scadere din titlu, asa cum facei pe o foae de matematica. 2ha - 500mp = 1,5ha si cam atata sa-mi ramana mie.
Inteleg ca trebuie sa deschid o actiune impotriva lui in Instanta. Cred ca e costisitoare deoarece se impun multe expertize. Ce as putea face in acest caz? Ce actiune sa deschid? Actiune in daune, in despagubire?
avand in vedere ca in mod abuziv a dispus defrisarea si etc pe terenul tau, trebuia sa faci o plangere penala pentru abuz in serviciu si tulburare de posesie. nu te costa nici un ban, poate o tuica la seful de post. te sfatuiesc sa-ti ingradesti terenul si sa astepti sa fi expropiat...
Dar nu are cum sa mai fie ingradit tot terenul, deoarece este drum public facut prin el. Inseamna sa ingradesc si sa nu mai treaca nimeni. Iar or sa bage buldozerul sa-mi strice gardul.
Am fost expropriat asa, cu buldozerul. Am tot terenul in T.P.. Era absolut necesar sa fac gard?
Teren cumparat
marian1268
in anul 1998 am cumparat 5000 mp teren. din acel moment l-am ingradit. jumatate din teren era impadurit, balarii, salcii, ``padure virgina``. bunicul si tatal ... (vezi toată discuția)